Sipoo

Sipoon Myraksen alueelle suunnitteilla olevan kivi- ja maa-ainesten kierrätysalueen ympäristövaikutusten arviointiprosessi on ohjelmavaiheessa. YVA-ohjelman voit myös lukea tästä tiedostosta YVA-ohjelma.pdf.

YVA-ohjelman esittelytilaisuus pidettiin tiistaina 6.3.2012 Sipoon pääkirjastolla. Tilaisuudessa oli mukana parikymmentä asiasta kiinnostunutta sipoolaista kuulemassa sekä keskustelemassa hankkeesta ja sen ympäristövaikutuksista.

Lausunnot ja mielipiteet YVA-ohjelmasta tuli jättää 26.4.2012 mennessä Uudenmaan ELY-keskukseen. ELY-keskuksen lausunto YVA-ohjelmasta sekä YVA-ohjelmasta annetut lausunnot ja mielipiteet löytyvät Uudenmaan ELY-keskuksen sivuilta. YVA-viranomaisen lausunnon perusteella on varsinaisen YVA-selostuksen laatiminen aloitettu. Selostusta varten tullaan teettämään erilaisia selvityksiä vaikutusten arvioimiseksi, mm. luontoselvityksen täydentäminen on jo käynnissä.

Aiheesta lisää on myös Uudenmaan ELY-keskuksen sivuilla. ELY-keskus

YVA-selostus jätetään todennäköisesti loppuvuodesta Uudenmaan ELY-keskukseen. Selostuksen esittelytilaisuus pidetään loppuvuodesta, tarkemmasta ajasta ja paikasta tiedotetaan myöhemmin.

 

Comments are closed.